PDA

View Full Version : BBCode or images in Want to Trade?



pik
11-12-2010, 10:34 PM
I see that other members tried putting BBCode in their descriptions too (particularly [img] tags). Is it possible to allow either BBC or image uploading in the Classifieds section? (Does the For Sale section even allow BBC?) I also think it would be easier to read the descriptions if line breaks were not removed.

Guy
11-16-2010, 10:17 AM
I am not sure, but I will check on it shortly.

Guy
11-16-2010, 10:45 AM
Try it now. You should also have the option to edit your ads now.

Skab
11-16-2010, 10:52 AM
Your the man Foal!

pik
11-16-2010, 11:31 AM
I tried editing my ad and also making a new one, but it still doesn't do anything with the BBCode, at least for me.

I just saw a tricky workaround in snakedoctor's ad: the comments allow BBCode, so he just put pictures in the comments section.

snakedoctor
11-16-2010, 11:33 AM
Yea I tried last night to post the img code from photobuckt and it didn't work so I just did it in the comments!

Its like the ads stay in HTML code and don't convert